Zoek
Sluit dit zoekvak.

Selena Gomez los van Justin Bieber

Selena Gomez is ‘beschikbaar’ voor andere jongens. Dat heeft ze laten weten in een interview. Daarmee bevestigt ze dat het uit is met Justin Bieber,

Selena Gomez is ‘beschikbaar’ voor andere jongens. Dat heeft de 20-jarige zangeres en actrice laten weten in een interview. Daarmee bevestigt ze dat het uit is met Justin Bieber, waarmee ze de afgelopen tijd een knipperlichtrelatie had.

“Als je een jongen tegenkomt op straat en hij zegt: ‘laten we een ijsje gaan eten’, dan ben je beschikbaar?” vroeg een dj van de Amerikaanse radiozender Kiss 108 aan Gomez. Ze liet weten dat dat inderdaad zo is.

Gomez en Bieber leken in november na enkele jaren definitief uit elkaar te zijn gegaan. Vorige maand wees alles er echter op dat de tieneridolen elkaar weer hadden gevonden. Ze werden weer regelmatig samen gespot en de 19-jarige Bieber plaatste zelf een foto online waarop de twee knuffelend te zien waren.

[NOVUM]