Search
Close this search box.

Status Quo dit najaar in Den Bosch

Status Quo keert dit najaar terug naar Nederland. De Britse rockband, die volgende maand op Retropop staat, verzorgt op 24 november een concert in Den Bosch.

Status Quo keert dit najaar terug naar Nederland. De Britse rockband, die volgende maand op Retropop in Emmen staat, verzorgt op zondag 24 november een concert in de Brabanthallen in Den Bosch. De kaartverkoop voor die show start zaterdagochtend, maakte concertorganisator Mojo dinsdag bekend.

Status Quo, dat vorig jaar na bijna dertig jaar ruzie weer in de originele samenstelling bij elkaar kwam, komt volgende maand met een nieuw album. Bula Quo! is niet alleen de nieuwe plaat van de rockers, de heren maken hun speelfilmdebuut in de gelijknamige actiefilm. Die film werd vorig jaar zomer opgenomen en moet in juli in de bioscopen gaan draaien.

[NOVUM]