Zoek
Sluit dit zoekvak.

Toppers kunnen nog jaren door

De Toppers zijn voorlopig nog niet van plan te stoppen met hun jaarlijkse meezingspektakels. “Dit concept kan, als wij het tenminste volhouden, nog jaren mee.”

De Toppers zijn voorlopig nog niet van plan te stoppen met hun jaarlijkse meezingspektakels. “Dit concept kan, als wij het tenminste volhouden, nog jaren mee”, vertelt bedenker René Froger aan het AD.

Volgens Froger zijn drie Toppers-concerten op rij echter wel de limiet. “We staan deze keer, anders dan in voorgaande jaren, vrijwel permanent op het podium. Da’s fysiek en vocaal loodzwaar. Drie avonden achter elkaar is wat dat betreft wel echt het maximum.”

Hoewel de heren vanaf vrijdag voor de negende keer in de Arena staan, gaan de grootse shows volgens Froger nooit vervelen. “Iedere keer als de deur opengaat en we onze entree maken in die kolkende massa staan we met kippenvel op de armen, giert de adrenaline door ons lijf.” [Novum]