Search
Close this search box.

Wendy beleeft hachelijke momenten in helikopter

Wendy van Dijk heeft spannende momenten beleefd in een helikopter. “We zagen helemaal niet meer waar we waren. En toen hoorde ik de piloot ook zeggen: oei.”

Wendy van Dijk heeft donderdag enkele spannende momenten beleefd in een helikopter. De presentatrice vloog het land door voor Make-A-Wish, dat wensen van ernstig zieke kinderen vervult. Door het slechte weer moest de toer echter vroegtijdig worden afgebroken.

“De laatste drie wensen hebben wij niet kunnen meemaken. Die zijn natuurlijk wel vervuld”, zei Van Dijk ’s avonds in RTL Boulevard. “Het begon hartstikke goed. Er was niets aan de hand, het was prachtig. Maar rond een uur of 14.00 werd het heel naar en dat hebben we geweten.”

“Op de terugweg was het op een gegeven moment zulk slecht weer. We kwamen in de wolken terecht en alles was wit om ons heen”, vervolgt de presentatrice. “We zagen helemaal niet meer waar we waren. En toen hoorde ik de piloot ook zeggen: oei.”

[NOVUM]