Search
Close this search box.

X Factor verliest weer kijkers

X Factor heeft voor de derde week op rij minder kijkers getrokken. De talentenjacht van RTL 4 werd vrijdagavond door 1,24 miljoen mensen bekeken.

X Factor heeft voor de derde week op rij minder kijkers getrokken. De talentenjacht van RTL 4 werd vrijdagavond door 1,24 miljoen mensen bekeken. Vorige week waren dat er nog 1,38 miljoen en twee weken geleden 1,45 miljoen, blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek.

De uitzending van vrijdag was zelfs de op een na slechts bekeken X Factor-aflevering ooit, weet Mediacourant. Alleen op 25 maart 2011 trok de talentenjacht nog minder kijkers. Desondanks staat de aflevering van vrijdag op de vijfde plaats in de lijst van best bekeken uitzendingen van de dag.

Het achtuurjournaal wist vrijdag de meeste mensen te boeien. De uitzending op Nederland 1 trok 1,7 miljoen kijkers.

[NOVUM]