Zoek
Sluit dit zoekvak.

Yes-R ‘snuffelt’ niet aan andere vrouwen

Yes-R staat bekend als flirt, maar is naar eigen zeggen hondstrouw. “Monogaam, je zou het misschien niet zeggen, maar dat ben ik wel”, vertelt de rapper.

Yes-R staat bekend als flirt, maar is naar eigen zeggen hondstrouw. “Monogaam, je zou het misschien niet zeggen, maar dat ben ik wel”, vertelt de rapper in een interview met Grazia. “Je kiest voor elkaar en dan moet je accepteren dat je aan elkaar moet snuffelen en niet aan een ander, that’s it.”

Toch blijft Yes-R een flirt. “Dat is gewoon het mens in mij. Cheyenne weet dat ik een enorme flirt ben, maar ze weet ook dat ik precies weet waar mijn grenzen liggen”, vertelt de 26-jarige rapper. “Sommige vrouwen denken meteen dat ik ze probeer te versieren, maar ik hou gewoon van lol maken. En vind het leuk als ze gaan giechelen als ik ze een complimentje geef.”

Mede vanwege alle vrouwelijke aandacht vindt Yes-R het belangrijk dat zijn vriendin zich goed verzorgt. “Je bent toch een jonge hond en je ziet heel veel schoonheden langslopen, naar wie je best kunt kijken, zolang je ze maar niet aanraakt. Maar dan moet je wel weten dat wat je thuis hebt van goede kwaliteit is.”

[NOVUM]