Search
Close this search box.

Zanger Adam Lambert wint roze prijzen

Adam Lambert heeft dit weekeinde twee prijzen ontvangen van de Gay & Lesbian Alliance Against Defamation. Hij werd onder meer uitgeroepen tot beste artiest.

Adam Lambert heeft afgelopen weekeinde twee prijzen ontvangen van de Gay & Lesbian Alliance Against Defamation. De organisatie die zich inzet voor homo- en transseksuelen riep de 31-jarige zanger tijdens haar jaarlijkse prijsuitreiking in San Francisco onder meer uit tot beste artiest.

De homoseksuele Lambert Lambert ontving uit handen van ex-Spice Girl Mel B ook de Davidson/Valentini Award, een ereprijs voor mensen die zich sterk maken voor homo- en transseksuelen. De prijs voor beste muziekartiest moest hij delen met de biseksuele zanger Frank Ocean.

Lambert had drie jaar geleden een hit in Nederland met Whataya Want from Me. Naast de zanger vielen onder meer ook de honkballers van de San Francisco Giants in de prijzen. De club zet zich al jaren in voor de bestrijding van hiv en aids.

[NOVUM]