Zoek
Sluit dit zoekvak.

‘Barbie betrokken bij vechtpartij na aanrijding’

Barbie is maandag op de vuist gegaan na een aanrijding. De realityster kreeg het aan de stok met de andere bestuurster toen ze verhaal wilde halen.

Barbie is naar verluidt maandag op de vuist gegaan na een aanrijding. De realityster, die werd geboren als Samantha de Jong, kreeg het in Den Haag aan de stok met de andere bestuurster toen ze verhaal wilde halen. Dat vertelt een ooggetuige aan De Telegraaf.

De politie heeft de twee vrouwen vervolgens uit elkaar gehaald. Zowel Barbie als de andere betrokkene is meegenomen naar het politiebureau.

De blondine rondde onlangs haar taakstraf af die ze kreeg wegens mishandeling. Haar man Michael van der Plas werd vorige maand opgepakt op verdenking van het aanschaffen van een automatisch vuurwapen en handel in verdovende middelen.

[NOVUM]