Search
Close this search box.

Benicio Del Toro in Guardians of the Galaxy

Benicio Del Toro heeft zich bij de cast gevoegd van de Marvelfilm Guardians of the Galaxy. Welke rol de Puerto Ricaanse acteur gaat spelen is nog niet bekend.

Benicio Del Toro heeft zich bij de cast gevoegd van de Marvelfilm Guardians of the Galaxy. Welke rol de Puerto Ricaanse acteur gaat spelen in de superheldenfilm is niet bekend, maar wel is duidelijk dat het om een rol gaat die terug kan keren in vervolgfilms. Dat schrijft de Amerikaanse film- en tv-site Deadline.

Guardians of the Galaxy gaat over een groepje superhelden. De film is net als de heldenfilm The Avengers gebaseerd op een strip van Marvel. Glenn Close heeft vorige week getekend voor de rol van politiebaas en Zoe Saldana speelt een sexy huurmoordenaar. Ook John C. Reilly, Dave Bautista en Chris Pratt hebben rollen in de film die wordt geregisseerd door James Gunn.

De 46-jarige Del Toro werkt momenteel aan de nieuwe film van Paul Thomas Anderson en aan de thriller Paradise Lost. De acteur is dit jaar nog te zien in het drama Jimmy P., dat ook was geselecteerd voor het filmfestival van Cannes. Guardians of the Galaxy moet in augustus volgend jaar in de Nederlandse bioscopen draaien.

[NOVUM]