Search
Close this search box.

Jamie Cullum treedt op in X Factor

Jamie Cullum verzorgt vrijdag een optreden tijdens de tweede liveshow van X Factor. De zanger hielp eerder jurylid Candy Dulfer met het kiezen van talenten.

Jamie Cullum verzorgt vrijdag een optreden tijdens de tweede liveshow van X Factor. Dat heeft RTL woensdag bekendgemaakt. De 33-jarige zanger was eerder dit seizoen al te zien in de talentenjacht, hij hielp toen jurylid Candy Dulfer met het kiezen van talenten.

Cullum, onder meer bekend van de hit Everlasting Love, koos samen met Dulfer voor de kandidaten Astrid en Brown Hill. Beide talenten overleefden vorige week de eerste liveshow.

Dulfer coacht dit seizoen de kandidaten van 26 jaar en ouder. Ali B is verantwoordelijk voor de meisjes en Angela Groothuizen heeft de jongens onder haar hoede. Gordon staat aan het hoofd van de groepen. De presentatie is in handen van Martijn Krabbé.

[NOVUM]