Zoek
Sluit dit zoekvak.

‘Johnny de Mol werkt samen met Will.i.am’

Johnny de Mol en Will.i.am werken aan een televisieprogramma. Dat zei Evert Santegoeds althans op Radio 538. Volgens hem hebben de twee een tv-format besproken.

Johnny de Mol en Will.i.am werken aan een televisieprogramma. Dat zei Evert Santegoeds woensdagochtend althans op Radio 538. Volgens de roddelkoning hebben de twee zondagavond gedineerd in het Amstel Hotel om een format te bespreken.

De 34-jarige De Mol, die onlangs zijn relatie met Josje Huisman zag stranden, zou wel wat zien in het idee van de rapper. Wat de twee precies hebben besproken, is niet bekend. Johnny’s management was woensdagmiddag niet direct bereikbaar voor commentaar.

Will.i.am is ook buiten de muziekwereld actief. Zo speelt hij in films en is hij onder meer creatief directeur bij chipmaker Intel.

[NOVUM]