Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kane toert eind dit jaar langs Nederlandse clubs

Kane start dit najaar met een clubtoer. De tournee, die in het teken staat van Kanes laatste plaat Come Together, start 15 november in het Patronaat in Haarlem.

Kane start dit najaar met een clubtoer. De tournee, die in het teken staat van Kanes laatste plaat Come Together, start 15 november in het Patronaat in Haarlem. Dat heeft het management van de Haagse rockband bekendgemaakt.

Kane bezoekt met de toer negen Nederlandse clubpodia. Zo geeft de band optredens in onder meer de Groningse Oosterpoort en Tivoli in Utrecht. Kane sluit 13 december af in de Amsterdamse Paradiso.

“Het is even geleden dat we een clubtoer in de beste clubs van het land deden, om daar met ons Come Together-album het jaar af te kunnen sluiten, is te gek”, laat frontman Dinand Woesthoff weten in een verklaring.

Kane bracht eind vorig jaar de cd Come Together uit. Na de gelijknamige single is het nummer First Crash Overthrow afkomstig van het album. In maart speelde de rockband drie keer in een uitverkochte Westergasfabriek.

[NOVUM]