Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuwe plaat Mariah Carey verschijnt volgende maand

Het nieuwe album van Mariah Carey ligt eind volgende maand in de winkels. De plaat, waarvan de titel nog niet bekend is, verschijnt op 23 juli in de VS.

Het nieuwe album van Mariah Carey ligt eind volgende maand in de winkelschappen. De plaat, waarvan de titel nog niet bekend is, verschijnt op 23 juli in de Verenigde Staten. Dat onthulde Carey via Twitter, haar platenlabel bevestigde de datum tegenover het Amerikaanse muziekblad Billboard.

De plaat, het dertiende studioalbum van Carey, is de opvolger van Memoirs of an Imperfect Angel uit 2009. Het schijfje ging in de Verenigde Staten ruim een half miljoen keer over de toonbank, in Nederland behoorde de plaat slechts vier weken tot de honderd bestverkochte albums.

Carey bevestigde vorige week de geruchten dat ze niet terugkeert als jurylid van American Idol. De zangeres wil zich weer bezig gaan houden met muziek, Carey start in oktober met een wereldtournee. Of ze ook naar Nederland komt, is nog niet bekend. In oktober 2003 stond Carey voor het laatst in Nederland.

[NOVUM]