Zoek
Sluit dit zoekvak.

Originele Sugababes ruziën niet meer met groep

De originele leden van de Sugababes liggen niet langer in de clinch met de huidige dames in de groep. “Het is prima. We zijn erover heen en alles is goed.”

De originele leden van de Sugababes liggen niet langer in de clinch met de huidige dames in de groep. “Het is prima. We zijn eroverheen en alles is goed”, vertelde Keisha Buchanan aan de BBC.

Buchanan maakte met Mutya Buena en Siobhán Donaghy deel uit van de originele line-up van de Sugababes. Het trio scoorde in 2000 een hitje met Overload. Inmiddels zijn alle dames vervangen. Sugababes bestaat momenteel uit Heidi Range, Amelle Berrabah en Jade Ewen.

Keisha, Mutya en Siobhán streden lange tijd voor de naam van de band, die ze terug wilden. Nu heeft het trio zich neergelegd bij de naam Mutya Keisha Siobhan, ook bekend als MKS. “We willen ons concentreren op het positieve”, vertelt Keisha. “We hebben dit als individu en als band doorstaan.”

De drie dames kondigden een jaar geleden al aan weer samen te werken. Eind deze maand moet de eerste single van MKS, Flatline, verschijnen. “We wilden er de tijd voor nemen”, legt Mutya uit. “Het belangrijkste voor ons is dat het klopt.”

Siobhán geeft toe dat ze druk voelt voor het nieuwe materiaal. “Het is moeilijk, er zijn hoge verwachtingen. De comebacksingle moet niet voor de hand liggend zijn, maar ook niet te opvallend. Ik denk dat we het precies goed hebben gedaan.”

[NOVUM]