Search
Close this search box.

Rustige fase maakt Koert-Jan de Bruijn onzeker

Koert-Jan de Bruijn ligt wel eens wakker van de rustige fase waarin hij verkeert. “Ik heb een onzeker vak”, zegt de acteur en presentator in Viva.

Koert-Jan de Bruijn ligt wel eens wakker van de rustige fase waarin hij verkeert. “Ik heb een onzeker vak”, zegt de acteur en presentator in Viva. “Het ene moment kom ik om in het werk, het andere moment is mijn agenda leeg.”

De 36-jarige De Bruijn, die twee kinderen heeft met zijn vriendin Charlotte, voelt zich verantwoordelijk voor zijn gezin. “In deze tijd is het alleen niet meer zo dat het werk naar me toekomt. Ik moet er zelf achteraan.”

Koert-Jan, die onder meer in Goudkust en Goede Tijden, Slechte Tijden speelde, heeft al enkele ideeën voor de toekomst. “Van jongs af aan heb ik een medische interesse gehad. Omdat mijn nieuwsgierigheid nooit is weggegaan, zou ik graag een medisch programma presenteren.” Hoe hij dat gaat aanpakken, weet de presentator nog niet. “Hoe ga ik dat realiseren? Geloven anderen er ook in? Allemaal vragen die ’s nachts door mijn hoofd spelen.”

[NOVUM]