Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sonja Bakker gaat voor hemels huwelijk

Sonja Bakker weet zeker dat ze volgende maand op Ibiza een sprookjeshuwelijk beleeft. “Eindelijk een echte trouwjapon en een echt huwelijksfeest van twee dagen”

Sonja Bakker weet zeker dat ze volgende maand op Ibiza een sprookjeshuwelijk beleeft. “Eindelijk een echte trouwjapon en een echt huwelijksfeest van wel twee dagen”, blikt Sonja vooruit in De Telegraaf.

“Het is echt een sprookje”, weet de 38-jarige afslankgoeroe, die haar eerste huwelijk somber hield na het plotselinge overlijden van haar schoonvader. “Het wordt echt fantastisch. Al onze dierbare vrienden en familieleden zullen erbij zijn. ’s Avonds krijgen ze toegangskaarten voor een bekende club. En de dag erna hebben we op een boot een feest met als thema flower power.”

Hoewel ze alles weet van afvallen, is Sonja niet van plan veel kilo’s kwijt te raken voor haar bruiloft. “Zoals ik nu ben, vind ik prima”, vertelt Bakker, die op 12 juli trouwt met de twaalf jaar oudere Jan Reus. “Er moet ook niet te veel meer veranderen aan mijn figuur, want dan moet de trouwjurk steeds worden aangepast.”

Toch wilde Sonja iets lichter voor de dag komen als bruid. “Ik heb het rustig aan gedaan hoor, er is niet te veel af. Dat tekent ook zo erg in het gezicht en dat zou ik jammer vinden.”

[NOVUM]