Search
Close this search box.

Theo Maassen heeft scenarioambities

Theo Maassen heeft wel zin in het schrijven van een filmscript. “Misschien ga ik dat wel ooit doen ja, ik vind het wel inspirerend.” Hij neemt een komedie op.

Theo Maassen heeft wel oren naar het schrijven van een filmscript. “Misschien ga ik dat wel ooit doen ja, ik vind het wel inspirerend.” De cabaretier neemt momenteel de komedie Bro’s before Ho’s op. “Tot nu toe speelde ik altijd in vrij dramatische films, omdat ik denk: als het grappig moet zijn, verzin ik zelf wel wat”, zegt de cabaretier tegen Novum Nieuws.

Bro’s before Ho’s wordt gemaakt door Steffen Haars en Flip van der Kuil, die ook achter de succesvolle komedies New Kids Turbo en New Kids Nitro zaten. “Ik vind deze twee jongens zo grappig dat ik blij ben dat ik mee kan doen”, zegt de 46-jarige Maassen over zijn rol als beveiliger.

De cabaretier was al eerder te zien in New Kids Turbo. “Toen had ik een heel klein rolletje, dat was blijkbaar ook een soort auditie en nu geven ze me de kans om een iets grotere rol te spelen.”

Maassen is een groot fan van New Kids, maar op het herhalen van de bekende scheldkanonnades zul je hem nooit betrappen. “Ik ben een man van middelbare leeftijd, dus ik ga niemand uitschelden voor kutmongool, maar als ik wat jonger was geweest had ik dat zeker wel gedaan.”

Tim Haars, ook bekend van New Kids, en Daniël Arends spelen de hoofdrollen in Ho’s before Bro’s. Ze zijn te zien als broers die verliefd worden op hetzelfde meisje, gespeeld door Sylvia Hoeks. Maassen speelt haar collega. De komedie moet in december in de bioscopen draaien.

[NOVUM]