Zoek
Sluit dit zoekvak.

Thomas Berge: meer bewondering voor vrouwen

Thomas Berge heeft veel ontzag voor vrouwen nu hij voor het eerst vader is geworden. “Ik ga niet in op de bevalling, maar ik heb heel veel respect voor vrouwen”

Thomas Berge heeft oneindig veel ontzag voor vrouwen nu hij voor het eerst vader is geworden. “Ik ga niet te veel in op de bevalling, maar ik heb heel veel respect voor vrouwen”, zei de kersverse vader in RTL Boulevard. Berges vriendin Myrthe beviel woensdagnacht van zoon Jack.

“Elke moederdag ga ik voor mijn moeder vijf gangen koken”, belooft de 23-jarige zanger, die naar eigen zeggen in een roes leeft. “Met Jack, zo hebben we hem genoemd, gaat het heel erg goed. Het is zo mooi, het is fantastisch.”

Berge leerde zijn vijf jaar oudere vriendin, Hollywoodvrouw Myrthe Mylius, begin vorig jaar kennen. Een halfjaar later maakte ze al bekend zwanger te zijn.

[NOVUM]