Search
Close this search box.

Videoclips Queens of the Stone Age worden film

De geanimeerde videoclips van het maandag verschenen album Like Clockwork van de Amerikaanse rockband Queens of the Stone Age worden tot een film gesmeed.

De geanimeerde videoclips van het maandag verschenen album …Like Clockwork van de Amerikaanse rockband Queens of the Stone Age worden tot een film gesmeed. Enkele grote filmstudio’s hebben interesse in de filmpjes van Boneface, die tot nu toe de clips tekende voor vijf van de nummers, schrijft het Britse muziektijdschrift NME.

Naar verluidt wordt nu gezocht naar een vooraanstaand regisseur. Onder anderen Quentin Tarantino en Tim Burton zijn al genoemd. Ook zouden de vele muzikanten die met de band aan het album hebben gewerkt, zoals Dave Grohl, Elton John en Alex Turner, hun opwachting maken in de film.

Queens of the Stone Age hebben alle geanimeerde videoclips van het album al gecompileerd tot een promofilmpje van vijftien minuten. Hoelang de uiteindelijk film moet duren is nog niet bekend.

[NOVUM]