‘Hertogin Kate heeft oude figuurtje weer terug’

Ruim een maand na de geboorte van prins George heeft hertogin Kate haar oude figuur terug. Popsugar legde de vrouw van de Britse prins William deze week vast.

Ruim een maand na de geboorte van haar eerste kind heeft hertogin Kate haar oude figuur weer terug. Het Amerikaanse Popsugar legde de echtgenote van de Britse prins William vast tijdens een bezoek aan de supermarkt. Op de foto’s, die deze week zouden zijn gemaakt, is niets meer te zien van Kates zwangerschapskilo’s.

Kate en William verwelkomden hun zoon George op maandag 22 juli. Het prinsje, derde in lijn van troonsopvolging in het Verenigd Koninkrijk, werd een dag later voorgesteld aan de wereld. Kate probeerde haar buik niet te verbergen, wat haar veel lof opleverde.

De hertogin werd eerder deze week op de gevoelige plaat vastgelegd bij een supermarkt in het Welshe Anglesey. Gekleed in een zwarte broek en witte trui met strepen deed de hertogin boodschappen. Prins George was er niet bij.

Prins William is gestationeerd in Anglesey. Hij werkt als reddingspiloot bij de Britse luchtmacht. Na de geboorte verbleef het gezinnetje twee weken bij Kates ouders in Bucklebury. Volgende maand verlaten William, Kate en George Anglesey hoogstwaarschijnlijk weer. Na de zomer moet hun onderkomen in Kensington Palace zijn opgeknapt.

[NOVUM]