Simon Cowell wil nog niet samenwonen of trouwen

Simon Cowell wil nog niet een volgende stap nemen met zijn zwangere vriendin Lauren Silverman. “Simon heeft geen plannen om samen te gaan wonen met Lauren.”

Simon Cowell wil nog niet een volgende stap nemen met zijn zwangere vriendin Lauren Silverman. “Simon heeft geen plannen om samen te gaan wonen met Lauren, of om te gaan trouwen”, vertelt een bron aan het Amerikaanse tijdschrift People.

Eind vorige maand werd bekend dat Cowell een kind heeft verwekt bij de vrouw van een goede vriend van hem. Lauren en Andrew Silverman zijn sinds vorige week officieel gescheiden.

Simon en Lauren hebben inmiddels een relatie, en volgens de bron is er een kans dat de talentenscout binnenkort van gedachten verandert. “Simon heeft een klein hartje en het kan zijn dat hij er binnenkort anders over denkt. Niemand had ooit gedacht dat hij zo enthousiast zou zijn over een kind dat niet gepland is.”

De 53-jarige Cowell, die voor het eerst vader wordt, is blij dat de scheiding van zijn nieuwe liefde rond is. “En hij kijkt ernaar uit om tijd door te brengen met Lauren”, aldus de bron. “Hij wil ervoor zorgen dat het goed gaat met haar en de baby. Hij krijgt steeds meer zin in het vaderschap.”

[NOVUM]