Nieuwe miljonair Tatjana nog getrouwd

De nieuwe liefde van Tatjana is nog getrouwd. De 80-jarige Hannie is nog steeds de echtgenote van miljonair Lex van Hessen, met wie Tatjana samen wil wonen.

De nieuwe liefde van Tatjana is nog getrouwd. De 80-jarige Hannie is nog steeds de wettelijke echtgenote van miljonair Lex van Hessen, met wie Tatjana van plan is samen te gaan wonen. “Hannie is verbijsterd”, vertelt een vriendin van haar woensdag aan De Telegraaf.

“Zonder Tatjana was het nooit tot een echtscheiding gekomen. Dat haar man alles heeft opgegeven voor deze vrouw, wier naam zij niet kan uitspreken, wil er bij haar niet in”, weet de vriendin. “Ze pikte het altijd als hij weer een affaire had”, zegt de vriendin over Hannie. “Ze ging ervan uit dat hun huwelijk zo solide was, dat het wel tegen een stootje kon. Voor haar voelde dat wat zij met Lex had als een eeuwig verbond.”

Tatjana, die haar relatie met de worstenmiljonair in juli nog ontkende, zou al ruim een jaar een relatie hebben met de 65-jarige Van Hessen. De 50-jarige actrice en zangeres zou met haar nieuwe geliefde al de halve wereld over zijn gevlogen. Zo bezochten de twee Zuid-Afrika, Bali en verbleven ze in de luxe villa van Van Hessen op Hawaii.

[NOVUM]