Acteurs geen moeite met naakt in Verliefd op Ibiza

Acteurs hadden geen moeite met hun naaktscènes in Verliefd op Ibiza. “Ik haat films waarin een actrice na een vrijscène in haar ondergoed in bed stapt.”

De acteurs uit Verliefd op Ibiza hebben er geen problemen mee dat ze regelmatig in hun blote kont te zien zijn. “Ik heb een ontzettende hekel aan films waarin een actrice na een vrijscène in haar ondergoed in bed stapt”, zegt Lone van Rosendaal tegen De Telegraaf. “Het ziet er belachelijk uit en het is bovendien onpraktisch.”

In eerste instantie had de actrice wel haar bedenkingen bij de naaktscènes. “Bij de opnamen stonden Rick en ik naakt naast elkaar en keken we elkaar aan van: hadden we niet besloten dit niet meer te doen? Maar het liep gewoon zo.”

Ook Manuel Broekman draaide zijn hand niet om voor pikante scènes in de tv-serie van SBS 6. “Op Ibiza hangt zo’n ontspannen sfeer dat ik er minder mee zat”, legt hij uit. “En we deden het steeds alleen met de cameraman, regisseur en het licht erbij.” Wel maakte hij zich enige zorgen over zijn lichaam. “Had ik net van de catering ongelooflijk lekker gegeten, dan deed ik gewoon veertig push-ups om toch in vorm te blijven.”

[NOVUM]