Afrojack grijpt naast MTV EMA

Afrojack heeft zijn nominatie voor een MTV EMA niet verzilverd. De dj was genomineerd in de categorie Best Electronic, maar de winst ging naar Avicii.

Afrojack heeft zijn nominatie voor een MTV EMA niet kunnen verzilveren. De Nederlandse dj was de enige Nederlandse kanshebber. Hij was genomineerd in de categorie Best Electronic, maar de winst ging naar Avicii.

De Zweedse dj won de MTV EMA voor de titel beste elektronische act ook van Calvin Harris, Daft Punk en Skrillex. De Europese muziekprijs van MTV werd zondagavond uitgereikt in de Amsterdamse Ziggo Dome.

Avicii, Calvin Harris en Skrillex maakten vorig jaar ook al kans op de prijs, maar zagen deze toen naar David Guetta gaan. Ook Swedish House Maffia dong destijds mee voor de prijs. De prijzenregen vond een jaar geleden plaats in Frankfurt.

[NOVUM]