Baldwin verliest meerdere keren zelfbeheersing

Alec Baldwin heeft vrijdag aanvaringen gehad met verslaggevers en een fotograaf. De 30 Rock-acteur schold onder meer een journaliste de huid vol.

Alec Baldwin heeft vrijdag aanvaringen gehad met verslaggevers en een fotograaf. De 30 Rock-acteur schold ’s middags een journaliste de huid vol, omdat ze zijn vrouw zou hebben lastig gevallen. Hij riep onder meer ‘flikker op’ tegen haar en zei daarna tegen toegesnelde agenten aangifte tegen haar te willen doen, staat op entertainmentwebsite TMZ.

Eerder op de dag had Baldwin het al aan de stok met een fotograaf die bij zijn woning in Manhattan foto’s van hem maakte. De acteur duwde de man en sloeg de camera uit zijn hand. “Scheer je weg, je wil toch niet gewond raken?”

Daarvoor had Baldwin ook al een andere verslaggever bedreigd. “Als je er nog steeds bent als mijn vrouw en kinderen naar buiten komen heb je een groot probleem”, zei hij tegen de man die hem bij zijn woning opwachtte.

[NOVUM]