‘Bruiloft Rafael van der Vaart en Sabia 2 januari’

Rafael van der Vaart is nog getrouwd met Sylvie, maar plant volgens geruchten zijn volgende bruiloft al. De voetballer zou 2 januari willen trouwen met Sabia.

Rafael van der Vaart is officieel nog getrouwd met Sylvie, maar dat weerhoudt hem er volgens geruchten niet van een bruiloft met Sabia Engizek te plannen. Het Duitse blad Closer schrijft deze week dat Rafael en Sabia op 2 januari voor het altaar staan, melden diverse Duitse media.

De voetballer en de voormalig beste vriendin van Sylvie zouden hun bruiloft klein willen houden. Rafael en Sabia, die hun eerste kind verwachten, zijn volgens Closer van plan te trouwen in hun woonplaats Hamburg. Volgens de Duitse boulevardkrant Bild wordt de scheiding van Rafael en Sylvie op 4 december uitgesproken.

Het ‘sprookjeshuwelijk’ van de 30-jarige voetballer en de 35-jarige presentatrice spatte op nieuwjaarsdag uiteen. Tijdens een oud-en-nieuwfeest zou Rafael Sylvie in haar gezicht hebben geslagen. Sabia woonde het inmiddels beruchte feestje bij. Sylvie vertelde onlangs in verschillende interviews dat haar huwelijk met Rafael al langer wankelde.

Rafael en Sabia maakten vorige maand bekend hun eerste kind te verwachten. Volgens geruchten krijgen de twee een meisje, tot grote opluchting van Sylvie. “Zo blijft Damián Rafaels enige zoon”, legt een ingewijde de vermeende gedachtegang van Sylvie uit aan Closer.

[NOVUM]