Clark vond optreden voor koningspaar ‘bijzonder’

Alain Clark heeft genoten van zijn optreden voor koning Willem-Alexander en koningin Máxima op Aruba. “Het was heel bijzonder”, vindt de zanger.

Alain Clark heeft genoten van zijn optreden voor koning Willem-Alexander en koningin Máxima op Aruba. De zanger was een van de artiesten op het concert voor het koningspaar aan het strand van Bushiribana. “Het was heel bijzonder”, vindt de zanger.

“Het was vooral leuk omdat het voor mij de eerste keer was dat ik op Aruba muziek maakte, ik was er wel eerder geweest”, vertelde Clark, die een Arubaanse vader heeft, in Show Vandaag. Er heerste volgens de zanger ‘een hele leuke, unieke sfeer’.

“Ik heb in ieder geval begrepen dat ze mee aan het swingen waren toen we aan het spelen waren”, gaat hij verder. “Ik heb ze verder niet gesproken.” Het bezoek aan Aruba vormt het einde van de kennismakingstoer langs de voormalige Antillen.

[NOVUM]