David Beckham wil dat Brad Pitt hem speelt in film

David Beckham denkt dat Brad Pitt de ideale acteur is om hem te spelen in een film over zijn leven. “Brad Pitt zou de meest voor de hand liggende keus zijn.”

David Beckham denkt dat Brad Pitt de ideale acteur is om hem te spelen in een film over zijn leven. “Brad Pitt zou de meest voor de hand liggende keus zijn”, zegt de 38-jarige Britse ex-voetballer op radiozender Talksport over de elf jaar oudere Amerikaanse acteur.

“Ik zou het leuk vinden als Brad mij speelt, maar Leonardo DiCaprio kan ook. Een van die twee”, gaat Beckham verder. “Of Bradley Cooper. Ze zien er allemaal niet slecht uit, dus dat zie ik wel zitten.”

De ex-voetballer is binnenkort zelf te zien in The Class of ’92. De documentaire draait om hem en collega-voetballers Nicky Butt, Ryan Giggs, Gary Neville, Phil Neville en Paul Scholes tijdens hun hoogtijdagen bij de Engelse club Manchester United.

[NOVUM]