Edwin Evers weer kanshebber Zilveren Radioster

Edwin Evers is weer genomineerd voor de Zilveren Radioster Man. Dat onthulde de AVRO. De 538-dj maakte alle voorgaande jaren ook al kans op de radioprijs.

Edwin Evers is weer genomineerd voor de Zilveren Radioster Man. Dat onthulde de AVRO vrijdag. De 538-dj maakte alle voorgaande jaren ook al kans op de radioprijs. Evers verzilverde drie van zijn zeven nominaties.

De dj neemt het op tegen 3FM-dj Gerard Ekdom en Bert Haandrikman, die voor Radio 2 werkt. Claudia de Breij is genomineerd voor de Zilveren Radioster Vrouw. Een prijs die de 3FM-dj in het verleden al vier keer in de wacht sleepte. Ook 3FM collega’s Roosmarijn Reijmer en Annemieke Schollaardt maken kans op de radioster.

De winnaars worden 14 november bekendgemaakt tijdens de achtste editie van het Radiogala. Ook de winnaar van de Gouden Radioring, de prijs voor beste radioprogramma, wordt dan onthuld. Daarnaast worden ook de Marconi Awards uitgereikt, de drie vakjuryprijzen van de Nederlandse radio.

[NOVUM]