Elise Schaap als Rachel Hazes in Hij Gelooft in Mij

Elise Schaap gaat de rol van Rachel Hazes in Hij Gelooft in Mij delen met Chantal Janzen. De Hazes-musical werd onlangs verlengd tot en met eind maart.

Elise Schaap gaat de rol van Rachel Hazes in Hij Gelooft in Mij delen met Chantal Janzen. De actrice vervangt vanaf januari Ricky Koole, die sinds juni regelmatig in de huid van de weduwe van André Hazes kroop. Janzen blijft het leeuwendeel van de voorstellingen spelen.

De 31-jarige Schaap was eerder te zien in onder meer de voorstellingen Een Ideale Vrouw en Woef Side Story en de films Bride Flight en Valentino. Hij Gelooft in Mij, met Martijn Fischer in de rol van de volkszanger, werd onlangs verlengd tot en met eind maart. De musical wordt opgevoerd in theater Delamar in Amsterdam.

[NOVUM]