Freek Bartels zondag weer op het podium

Freek Bartels is zondag weer te zien in de musical Love Story. “Zondag mag ik weer voorzichtig het toneel op. Ik kan niet wachten”, twitterde de musicalster.

Freek Bartels is zondag weer te zien in de musical Love Story. “Zondag mag ik weer voorzichtig het toneel op. Ik kan niet wachten”, twitterde de musicalster vrijdagmiddag. Bartels kreeg eerder deze maand last van een beknelde zenuw in zijn rug, waardoor de première en een tweede voorstelling werden geschrapt.

Freeks understudy Jonathan Demoor nam daarna de hoofdrol van Oliver Barrett IV in de musical over. De voorstelling waar de 27-jarige Bartels terugkeert staat gepland in het Parktheater in Eindhoven.

De musical is tot 13 april te zien in theaters door heel Nederland. Love Story vertelt het verhaal van de rijke rechtenstudent Oliver, die verliefd wordt op muziekstudente Jenny, afkomstig uit een arbeidersgezin. De rol van Jenny wordt gespeeld door Celinde Schoenmaker.

[NOVUM]