Gordon en Joling houden benefietgala voor ouderen

Gordon en Gerard Joling houden op 11 december een gala voor het Nationaal Ouderenfonds. Het doel is geld ophalen om ouderen uit hun isolement te halen.

Gordon en Gerard Joling organiseren op 11 december een benefietgala voor het Nationaal Ouderenfonds. Het evenement vormt het slot van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken, het tv-programma waarin het duo aandacht vraagt voor ouderen door met hen op stap te gaan en te leven van een AOW-uitkering.

Het afsluitende gala wordt gehouden in de Hilversumse studio 22, in het decor van The Voice of Holland, zo maakte RTL dinsdag bekend. Het doel van de avond is zo veel mogelijk geld ophalen, waarmee het Nationaal Ouderenfonds eenzame ouderen uit hun isolement kan halen. Mensen die geld willen doneren of een ludieke actie hebben bedacht om geld in te zamelen mogen naar de studio komen.

Uiteraard treden Gordon en Joling ook op tijdens de show. Bovendien maken enkele muzikale vrienden hun opwachting, onder begeleiding van een groot live orkest. Kaarten voor het evenement gaan donderdagochtend in de verkoop.

[NOVUM]