Like a Rolling Stone na vijftig jaar videoclip

Bob Dylans nummer Like a Rolling Stone krijgt bijna vijftig jaar na het verschijnen voor het eerst een videoclip. De interactieve clip is vanaf dinsdag te zien.

(Novum/AP) – Bob Dylans nummer Like a Rolling Stone krijgt bijna vijftig jaar na het verschijnen voor het eerst een videoclip. De interactieve clip is vanaf dinsdag te zien op de website van de 72-jarige zanger.

Kijkers kunnen in de video kiezen tussen zestien verschillende verhaallijnen op verschillende kanalen. De mensen uit elk kanaal playbacken de zang van het nummer en de kijkers kunnen tijdens het afspelen switchen tussen kanalen. Op een van de kanalen zijn oude beelden van Dylan te zien.

Like a Rolling Stone verscheen in 1965 en is een van de meest bekende nummers van de zanger. Het liedje staat op Highway 61 Revisited, het zesde studioalbum van Dylan. De zanger bracht tijdens zijn carrière 33 studioplaten uit. Zijn laatste album, Tempest, verscheen vorig jaar.

[NOVUM]