Miss Nederland feliciteert Venezolaanse winnares

Stephanie Tency heeft Gabriela Isler gefeliciteerd met haar winst van de titel Miss Universe in Moskou. Ze wist zelf niet door te dringen tot de finale.

Stephanie Tency heeft Gabriela Isler gefeliciteerd met haar winst van de titel Miss Universe in Moskou. “Felicitaties voor miss Venezuela, die de Miss Universe-verkiezing 2013 heeft gewonnen”, laat de Nederlandse afgevaardigde weten via Instagram. “Ik ben zo blij om eindelijk terug te vliegen naar mijn familie en anderen die ik liefheb.”

De 25-jarige winnares Isler was in eigen land al bekend als tv-ster en danseres. De winnares van vorig jaar, de Amerikaanse Olivia Culpo, zette bij haar het kroontje op dat in de opwinding weer van haar hoofd viel. De Spaanse Patricia Rodrigues was de nummer twee. Tency wist niet door te dringen tot de finale.

[NOVUM]