Model Dickinson naar rechter om hersenschudding

Janice Dickinson klaagt een drogisterij aan voor het ongeval waar ze een hersenschudding aan overhield. Ze werd op het parkeerterrein geraakt door een hek.

Janice Dickinson sleept drogisterijketen Rite Aid voor de rechter. Het bedrijf is volgens het 58-jarige zelfbenoemde eerste topmodel schuldig aan de hersenschudding die ze opliep op het parkeerterrein van een filiaal in Beverly Hills. Het bedrijf zou nalatig zijn geweest in het ‘adequaat inspecteren, bijhouden en controleren van het terrein’.

Het oud-model vindt ook dat het ongeval met het hek van het parkeerterrein serieuze lichamelijke en emotionele gevolgen had. Dat maakt de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ tenminste op uit de documenten die ze bij de rechtbank indiende.

Dickinson smakte in juli door de klap van het hek tegen de grond en leek in eerste instantie slechts haar knie te hebben bezeerd. ’s Avonds begon ze zich echter steeds beroerder te voelen, waarop ze naar een ziekenhuis toog. Daar werd vastgesteld dat ze een hersenschudding had opgelopen.

De vrouw eist een onbekend bedrag als vergoeding voor haar medische kosten, opgelopen schade en door het ongeluk misgelopen inkomsten.

[NOVUM]