Pauly D geeft onenightstands niet op

Pauly D is niet van plan zijn broek aan te houden nu hij vader is. De realityster zegt door te gaan met onenightstands, maar wel ‘bescherming’ te gebruiken

Pauly D is niet van plan zijn broek aan te houden nu hij vader is. De realityster en dj zegt door te gaan met onenightstands, maar wel ‘bescherming’ te gebruiken. Pauly D kwam er onlangs achter dat hij een dochter van zes maanden heeft met een eenmalige bedpartner.

De realityster, onder meer bekend van de MTV-serie Jersey Shore, ontmoette zijn dochter Amabella eerder deze maand voor het eerst. “Ik vond het heel spannend of ze me wel of niet aardig zou vinden”, vertelt hij aan het Amerikaanse blad Us Weekly. “Maar toen ze me voor het eerst aankeek, lichtte haar ogen op, alsof ze wist dat ik haar vader ben.”

De 33-jarige Pauly D vindt het fantastisch om vader te zijn. “Het is een geweldig gevoel.” Volgens de realityster lijkt Amabella erg op hem. “Ze heeft dezelfde grote ogen, hetzelfde voorhoofd en dezelfde mond”, somt hij op.

Pauly D, die werd geboren als Paul DelVecchio, is verwikkeld in een strijd om de voogdij van het meisje. “Het is in de handen van de advocaten, maar ik wil haar het best mogelijke leven geven”, vertelt de realityster. “Ik wil haar zo vaak zien als ik kan.”

[NOVUM]