‘Prins George groeit als kool’

De Britse prins George groeit snel. Dat zei zijn moeder Kate tegen een ex-veroordeelde bij een liefdadigheidsevenement in Londen, schrijft Daily Mirror.

De Britse prins George groeit snel. Dat heeft zijn moeder Kate gezegd tegen een ex-veroordeelde bij een liefdadigheidsevenement in Londen, schrijft de Britse krant Daily Mirror. Bij het evenement kreeg Kate een rompertje voor haar zoon van de oud-crimineel, Aaron Russell-Andrews.

“Ze was er heel blij mee”, aldus de 22-jarige Russell-Andrews. “Ze zei dat het goed zou passen en dat hij erg snel groeit.” Vervolgens probeerde Russell-Andrews’ dochter van twintig maanden oud het cadeautje uit Kates handen te grissen.

Russell-Andrews pleegde in zijn jeugd nogal wat misdrijven, maar raakte vier jaar geleden betrokken bij Only Connect, een organisatie die ex-veroordeelden helpt. “Ze vond het heel goed dat Only Connect me heeft geholpen en me op het rechte pad houdt”, aldus Russell-Andrews, die tegenwoordig professioneel acteur is.

[NOVUM]