Rechter legt Charlie Sheen geen contactverbod op

Brooke Mueller heeft bot gevangen bij de rechter. Ze wilde haar ex Charlie Sheen uit haar buurt houden omdat de acteur haar bedreigd zou hebben.

Brooke Mueller heeft bot gevangen bij de rechter. Ze wilde haar ex Charlie Sheen uit haar buurt houden omdat de acteur haar zou hebben bedreigd. De rechter weigerde Sheen echter een contactverbod op te leggen, schrijft de Amerikaanse entertainmentsite TMZ.

Volgens de 36-jarige Mueller dreigt Sheen er alles aan te doen om de volledige voogdij over hun 4-jarige tweeling Bob en Max te krijgen. “Ik zal alles doen wat in mijn macht ligt”, zei Sheen volgens Mueller. “Als het mij niet lukt, ken ik nog wel iemand die het wel voor elkaar krijgt.” Volgende maand vindt wel een nieuwe hoorzitting plaats, waarbij Mueller persoonlijk haar verhaal mag komen doen.

Sheen schold zijn ex vorige week onder meer uit voor hoer en zei dat ze ‘de verschrikkelijkste moeder die je je kunt voorstellen’ is. Ook zei de acteur dat Mueller hun kinderen in gevaar brengt.

Bob en Max worden grotendeels verzorgd door een andere ex van Sheen, actrice Denise Richards. Richards kreeg eind vorige week van de kinderbescherming te horen dat de tweeling hun vader niet mocht zien in het weekeinde gezien zijn recente uitspraken over Mueller.

[NOVUM]