Sanne Kraaijkamp legt ruzie Musical Awards bij

Sanne Kraaijkamp leeft niet langer in onmin met de Stichting Musical Awards. “Alle misverstanden zijn uitgesproken”, zegt de dochter van de acteur.

Sanne Kraaijkamp leeft niet langer in onmin met de Stichting Musical Awards. De 39-jarige dochter van John Kraaijkamp was onder meer over ontevreden over het eerbetoon aan haar vader tijdens de laatste uitreiking in 2011, vlak na het overlijden van de acteur. “Alle misverstanden zijn uitgesproken”, zegt Sanne maandag in De Telegraaf.

De Musical Awards worden, na een jaar afwezigheid, maandagavond weer uitgereikt. Met het feit dat de naam van haar vader niet meer is verbonden aan het gala, dat voorheen de John Kraaijkamp Musical Awards Gala heette, kan ze inmiddels ook leven. “Natuurlijk was het toen ik het uit de media vernam even slikken, maar ik vind dat directeur Patricia Kok een pluim verdient omdat het gala er wél weer is.”

De naam van John Kraaijkamp blijft wel verbonden aan de prijs voor de mannelijke hoofdrol. De Musical Awards worden uitgereikt in de Theaterhangaar in Katwijk.

[NOVUM]