Snoop Dogg verzorgt afterparty MTV EMA

Snoop Dogg neemt de afterparty van de MTV EMA voor zijn rekening. De Amerikaanse rapper geeft zondagavond een feest in de Escape Venue Amsterdam.

Snoop Dogg neemt de afterparty van de MTV EMA voor zijn rekening. De Amerikaanse rapper geeft zondagavond een feest in de Escape Venue Amsterdam, na de uitreiking van de Europese muziekprijzen in de Ziggo Dome. Dat heeft organisator Benji Entertainment vrijdag bekendgemaakt.

Een hoop sterren zijn persoonlijk door Snoop uitgenodigd, omdat de afterparty tevens in het teken staat van het twintigjarig jubileum van zijn debuutalbum Doggystyle. Onder anderen Miley Cyrus, Katy Perry en Bruno Mars, die dan al in hoofdstad zijn voor de MTV EMA, hebben al toegezegd te komen. Daarnaast is Justin Timberlake uitgenodigd. De zanger heeft zijn komst echter nog niet bevestigd, laat een woordvoerder weten.

Snoop brengt zondag enkele nummers van zijn Doggystyle ten gehore. De rapper neemt ook plaats achter de draaitafels om een dj set op te voeren.

[NOVUM]