Tiësto wil volgend jaar op één in Quote 500

Tiësto staat dit jaar voor het eerst in de Quote 500. De dj bungelt onderaan de lijst, maar gaat er alles aan doen om volgend jaar de koppositie in te nemen.

Tiësto staat dit jaar voor het eerst in de Quote 500 met een geschat vermogen van 54 miljoen euro. De dj bungelt onderaan de lijst, maar gaat er alles aan doen om volgend jaar de koppositie in te nemen.

“Ik vind het heel cool om op de Quote 500 te staan”, zei Tiësto tegen het zakenblad. “Maar volgend jaar wil ik op één staan.” In entertainmentland is John de Mol verder een plekje gestegen ten opzichte van vorig jaar. De mediamagnaat klom van de vijfde naar de vierde plaats en heeft een geschat vermogen van zo’n twee miljard euro. Zijn inkomen steeg volgens Quote met 5,3 procent.

Ook het gezamenlijk inkomen van de allerrijksten van Nederland is gestegen. Opgeteld kwam het vermogen op de lijst zo’n zeven miljard hoger uit dan vorig jaar. Charlene de Carvalho-Heineken, dochter van Freddy Heineken, voert de lijst wederom aan. Haar vermogen wordt geschat op 7,2 miljard euro, een stijging van 33,3 procent ten opzichte van vorig jaar. Het blad met de gehele top 500 ligt woensdag in de schappen.

[NOVUM]