Whoopi maakt sitcom over interraciaal koppel

Whoopi Goldberg gaat een comedyserie maken. De 58-jarige actrice treedt op als een van de uitvoerend producenten van Iman & Andy, over een interraciaal koppel.

Whoopi Goldberg gaat een comedyserie maken voor de Amerikaanse zender ABC. De 58-jarige actrice treedt op als een van de uitvoerend producenten van Iman & Andy, dat gaat over de belevenissen van een interraciaal koppel. Dat schrijft het Amerikaanse tijdschrift The Hollywood Reporter.

De twee jonge mensen van totaal verschillende afkomst werken voor een nieuwswebsite. Als hun baas ontdekt dat ze in het geniep een relatie hebben dwingt hij ze een videoblog te beginnen met relatieadvies. “Ik denk dat het heel erg leuk gaat worden en bovendien interessante televisie”, zegt Goldberg.

[NOVUM]