Yolanthe wil in serie haar echte leven laten zien

Yolanthe Sneijder-Cabau wil met haar serie laten zien hoe haar leven er ‘echt’ uitziet. “Je hebt een beeld van mij aan de hand van fotoshoots, maar er is meer.”

Yolanthe Sneijder-Cabau wil met haar docusoap laten zien hoe haar leven er ‘echt’ uitziet. “Je hebt een beeld van mij aan de hand van fotoshoots, dat ik een glamourpoppetje ben, maar er is veel meer”, zei ze dinsdag in SBS-programma Show Vandaag. “Want het is natuurlijk niet alleen maar rozengeur en manenschijn.”

In de serie laat de 28-jarige voetbalvrouw onder meer zien hoe het eraan toegaat bij haar stichting Free a Girl, eerder bekend als Stop Kindermisbruik. Ook Yolanthes sieradenlijn komt aan bod, evenals haar acteerwerkzaamheden. “En daarnaast mijn familie. Soms ga ik naar Ibiza om mijn vaders graf te bezoeken. Ik ben heel erg een familiemens.”

Yolanthe wil ook laten zien dat ze echt de tijd neemt voor haar man, voetballer Wesley Sneijder, en zijn zoontje. “De serie gaat echt om mij. Wesley is mijn man, maar het draait niet om hem. Je zal hem in de achtergrond af en toe voorbij zien komen.”

De presentatrice en actrice, die met haar man in Istanbul woont, wil haar serie op SBS ‘puur’ houden. “Ik zit echt niet altijd leuk met m’n make-upje op. Op zich ben ik een open boek, ik heb geen geheimen. Dit ben ik en dit is mijn leven.”

[NOVUM]