Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nicolette Kluijver kon geen nee zeggen tegen RTL

Nicolette Kluijver kon het aanbod dat ze van RTL 5 kreeg niet afslaan. “Ik krijg daar zo’n mooi pakket, daar kon ik geen nee tegen zeggen”, zei de presentatrice

Nicolette Kluijver kon het aanbod dat ze van RTL 5 kreeg niet afslaan. “Ik krijg daar zo’n mooi pakket, daar kon ik geen nee tegen zeggen”, vertelde de 29-jarige presentatrice maandag in Show Vandaag. “Maar in m’n hart blijft ik altijd een BNN’er.”

Kluijver maakte haar overstap van BNN naar RTL 5 vorige maand bekend. Voor de commerciële zender gaat Kluijver onder meer Expeditie Robinson presenteren. “Daar bof ik toch zo mee.” Kluijver vervangt de Vlaamse Evi Hanssen omdat er in het survivalprogramma geen Vlamingen meer te zien zijn.

Ook gaat Kluijver het datingprogramma Adam Zoekt Eva presenteren voor RTL. In de show worden singles naakt op een eiland gezet. “Het zit puur op de huid, dus ik denk dat er mooie dingen ontstaan”, vertelde Nicolette over het nieuwe programma, dat pas over een paar maanden van start gaat. Hoe Adam Zoekt Eva eruit gaat zien, is nog niet helemaal duidelijk. “Het staat nog redelijk in de kinderschoenen.” Wel weet Nicolette dat ze zelf niet uit de kleren hoeft voor de show.

Dat ze voor meerdere programma’s naar het buitenland moet, betekent voor Nicolette dat ze haar veertien maanden oude dochtertje Isabella vaker moet missen. “Maar nu ik niet steeds in beeld ben, kan ze misschien wel eens langskomen. En na de opnamen ben ik langere tijd vrij en weer fulltime moeder.”

[NOVUM]