Search
Close this search box.

Danny de Munk en ouders nog niet verzoend

Danny de Munk heeft het niet uit kunnen praten met zijn ouders. “Bij de afwikkeling van een aantal zaken heb ik gevraagd of we er nog eens over konden praten.”

Danny de Munk heeft het nog steeds niet uit kunnen praten met zijn ouders. “Bij de afwikkeling van een aantal zaken heb ik gevraagd of we er nog eens over konden en wilden praten en toen luidde het antwoord: nee”, zegt de zanger en acteur in Mokum Magazine.

De Munk heeft al enige tijd geen contact meer met zijn ouders. De zanger wil, uit respect voor zijn ouders, niet uitweiden over de reden van het verbroken contact. De Munk vindt het nog steeds heel erg dat het zo is gelopen. “Die enorme last moet ik, met respect voor mijn vader en moeder, dragen.”

De 43-jarige zanger, die vanaf woensdag samen met Henk Poort langs de theaters trekt met de voorstelling Jeugdherinneringen 3, weet wel dat hij zich er niet al te druk meer om moet maken. “Ik zal me er ook bij moeten neerleggen als ze niet meer willen langskomen.”

[NOVUM]