Zoek
Sluit dit zoekvak.

‘Aguilera voor zoon blij met gezinsuitbreiding’

Christina Aguilera vindt het volgens een ingewijde heerlijk dat er eindelijk een broertje of zusje komt voor haar zoon Max. “Dat heeft Max altijd gewild.”

Christina Aguilera vindt het volgens een ingewijde heerlijk dat er eindelijk een broertje of zusje komt voor haar 6-jarige zoon Max. “Dat heeft Max altijd gewild”, zegt de bron tegen het Amerikaanse blad People. “Nu krijgt hij eindelijk iemand om mee te spelen.”

Afgelopen week werd bekend dat de 33-jarige zangeres, die vorige week ten huwelijk werd gevraagd door Matt Rutler, zwanger is. Aguilera was eerder getrouwd met Jordan Bratman, de vader van Max. “Christina en Matt zijn al lange tijd bij elkaar en hebben het vaak over de volgende stappen gehad: het huwelijk en een gezin vormen. Ze hebben samen veel meegemaakt en zijn erg close.”

Volgens de ingewijde wordt Rutler een geweldige vader. “Hij is heel goed met kinderen. Hij houdt heel veel van Max, maar weet dat Jordan eigenlijk zijn vader is en dat respecteert hij.”

[NOVUM]