Search
Close this search box.

BNN-soap Startup stopt ermee

De slecht scorende BNN-soap Startup houdt ermee op. De laatste aflevering wordt vrijdag opgenomen en op 18 april uitgezonden, maakte BNN dinsdag bekend.

De slecht scorende BNN-soap Startup houdt ermee op. De laatste aflevering wordt vrijdag opgenomen, maakte BNN dinsdagavond bekend. De serie kampte al vanaf het begin met tegenvallende kijkcijfers. Startup verving op Nederland 3 De Wereld Draait Door, dat naar Nederland 1 verhuisde.

“BNN is de uitdaging aangegaan een soap te brengen voor een nieuw en jong publiek op Nederland 3. Dit is helaas niet gelukt en dat is heel erg jammer, maar de kijker beslist uiteindelijk”, zegt BNN-hoofdredacteur Maarten van Dijk in een verklaring.

Startup is nog tot 18 april te zien. Vanaf maandag wordt de soap ’s middags om 15.30 uur uitgezonden op Nederland 2 en 101.TV. In het ontstane gat op Nederland 3 om 19.30 uur zendt BNN herhalingen uit van De Lama’s.

[NOVUM]