Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bradley Cooper zonder onderbroek in Witte Huis

Bradley Cooper dineerde vorige week zonder onderbroek met Barack Obama. De acteur moet aankomen voor een rol in een film en past zijn kleren niet meer.

Bradley Cooper dineerde vorige week zonder onderbroek met Barack Obama in het Witte Huis. De acteur moet aankomen voor een rol in een film en past daardoor veel van zijn kleding niet meer, vertelt Cooper in de talkshow van Ellen DeGeneres.

“Ik ben in vier weken tijd bijna zeven kilo aangekomen”, vertelt de 39-jarige acteur. “Ik droeg de smoking die ik aanhad naar de Golden Globes. Ik had het in een tas gegooid en kleedde me tien minuten voor het vertrek pas aan.”

Cooper had in zijn broek geen ruimte om nog een onderbroek aan te trekken. “Je zit daar en je moet vaak opstaan om mensen te begroeten, terwijl ik nauwelijks op kon staan”, zegt de acteur lachend. “Ook de trap op lopen was een nachtmerrie, maar ik heb het overleefd.” Cooper dineerde ook samen met de Franse president François Hollande en onder anderen komiek Stephen Colbert, regisseur J.J. Abrams, actrice Mindy Kaling en zangeres Mary J. Blige.

[NOVUM]