Zoek
Sluit dit zoekvak.

Caro Emerald en De Dijk op Concert at Sea

Concert at Sea heeft elf nieuwe namen toegevoegd aan het programma. Onder anderen Caro Emerald en De Dijk staan op 27 en 28 juni op het Zeeuwse festival.

Concert at Sea heeft elf nieuwe namen toegevoegd aan het programma. Onder anderen Caro Emerald en De Dijk staan op 27 en 28 juni op het Zeeuwse festival, is donderdagochtend bekendgemaakt.

Ook The Opposites, Alain Clark, Di-rect, Niels Geusebroek, 3JS en Jett Rebel behoren tot de nieuwe namen. Het was al bekend dat onder meer Passenger, Nielson en organisator Bløf van de partij zijn. Er volgen nog meer acts.

Concert at Sea bestaat voor het eerst uit twee volledige festivaldagen. De komende, negende editie wordt er bovendien een groot stuk strand bij het festivalterrein betrokken, waarop ruimte is voor dj’s, singer-songwriters en intieme optredens. Kaarten zijn reeds verkrijgbaar.

[NOVUM]