Search
Close this search box.

Cee Lo Green stopt als jurylid The Voice

Cee Lo Green keert niet terug in de jury van The Voice. De 39-jarige zanger legt zijn functie in de Amerikaanse versie van de talentenjacht definitief neer.

Cee Lo Green keert niet terug in de jury van The Voice. De 39-jarige zanger legt zijn functie in de Amerikaanse versie van de talentenjacht definitief neer, heeft hij bekendgemaakt in de talkshow van comediènne Ellen DeGeneres.

“Er zijn zo veel andere dingen die ik wil doen. Ik heb al vier jaar geen album uitgebracht”, motiveert Green zijn vertrek. De zanger laat weten dat de cd bijna klaar is. Daarnaast gaat hij tv-programma’s ontwikkelen voor zender NBC en gaat hij op tournee met Lionel Richie. “Maar ja, ik ga The Voice missen.”

Green was jurylid in de eerste drie seizoenen, maar liet de vierde reeks aan zich voorbij gaan. Het afgelopen seizoen was hij er weer bij.

[NOVUM]